Flisebelægning

Flisebelægning ved Aarhus, Lisbjerg og Mårslet

Skal der pustes nyt liv i og omkring huset med en ny flisebelægning? Skal du have ny terrasse, indkørsel eller skal der anlægges nye stier rundt om huset og haven, så er MS Entreprenør ApS din foretrukne samarbejdspartner.

Vi arbejder med flisebelægning til en række forskellige projekter i Aarhus, Lisbjerg, Mårslet og andre nærliggende områder. Vi tager højde for materialer, design og funktionalitet, sådan at du opnår præcis det du ønsker dig.  

Flisebelægning kan bruges til mange aspekter i haven, det kunne blandt andet være:

  • Terrasse
  • Indkørsel
  • Udearealer
  • Stier
  • Gulv i drivhus

Listen er lang og det kan være rigtig spændende at udforske forskellige materialer og stentyper, sådan at man får et helt unikt udtryk.
 

fliser

Flisebelægning til indkørsel og terrasse

Skal der bygges ny indkørsel er det en god idé at alliere sig med en anlægsgartner med erfaring inden for flisebelægning. Vi undersøger altid underlaget, hvor indkørslen skal lægges, sådan at vi er sikre på at indkørslen ikke giver sig over årene. Vi rådgiver dig også omkring materialevalg, sådan at din nye indkørsel passer ind sammen med resten af din bolig. Har du brug for flisebelægning til indkørsel, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

Vi kan også tilbyde hjælp til flisebelægning når der kan anlægges ny terrasse. Vi kan anlægge flere forskellige typer, også i forskellige niveauer. Ingen opgave er for kompliceret for os. Når der anlægges en terrasse er det vigtigt at den bliver forbundet med havens andre elementer, fordi funktionalitet og det visuelle udtryk skal spille sammen.
 


 

Priser på flisebelægning

Uanset hvilket projekt du har foran dig, så vil vi rigtig gerne være din samarbejdspartner inden for flisebelægning. Vi vægter kommunikation, godt håndværk og design højt, hvor ingen opgave er for stor for os. Vi giver typisk pris ud fra materialevalg og antal m2. Vi kommer også gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud.

VI kan kontaktes på telefon 28 76 85 60 eller ved at skrive en mail til os på ms-e@outlook.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et tilbud.​