Rottespærre

Hører du små skridt i nedløbsrøret eller vil du gerne fremtidssikre din kloak og hus mod de små skadedyr? I så fald er det en rigtig god idé at investere i en rottespærre. Hos MS Entreprenør ApS får du en autoriseret kloakmester med mange års erfaring i at hjælpe både privat- og erhvervskunder.

Rottespærre ved Aarhus, Lisbjerg og Mårslet

Med base i Hjortshøj, lige nord for Aarhus, rykker vi ud til hele Aarhus-området, heriblandt Lisbjerg og Mårslet. Så står du og mangler en autoriseret rottespærremontør skal du ikke lede længere. Vi har over 10 års erfaring i kloakarbejde, heriblandt rottespærremontering.

Vi tilbyder også en serviceaftale, hvor vi kommer ud og sikrer at alt er som det skal være og sørger for at rottespærren virker som den skal.
 

Kloakarbejde
1

Hvordan virker en rottespærre?

En rottespærre er en simpel, men effektiv måde at holde rotterne ude på, hvor apparatet installeres direkte i din kloak. Spærren er lavet i rustfrit stål og er sammensat af 2 låger, som sørger for at vand kan komme ud af dit kloaksystem, samtidig med at det sikre imod at andet kan komme ind. Tilgangen er åben den ene vej og låst for den anden. 


 

Lovpligtig rottespærremontering


Rotter i kloakken er et stigende problem og det er derfor vores klare anbefaling at du får installeret en rottespærre, da det kan have enorme konsekvenser for dit hus og kloaksystem, hvis rotterne først får bosat sig.

I Danmark er det et krav at monteringen af rottespærren er foretaget af en autoriseret rottespærremontør og dette er noget vi er stolte af at kunne tilbyde dig.
 

2
3

Rottespærre priser

Prisen for montering af rottespærre afhænger af hvilken aftale der indgås. Har du allerede rottespærren derhjemme, som blot mangler montering, klarer vi det hurtigt og nemt. Vi kan også tilbyde at vi medbringer rottespærren. Det er også vigtigt at yde service, sådan at spærren forbliver funktionsdygtig og ikke stopper til.

Du kan kontakte os på tlf 28 76 85 60 eller skrive en mail til os ms-e@outlook.dk. Vi har også en kontaktformular du er velkommen til at udfylde med dine ønsker og behov. Så vender vi tilbage til dig.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et tilbud.​