Kloakarbejde

Som autoriseret kloakmester rykker MS Entreprenør ApS ud og udfører kloakarbejde. Kloakken er ofte et forsømt sted, når det omhandler renovering af boligen. Mange har fokus på det husets ydre, fordi det er det tydelige og derved bliver kloak vedligeholdelse nedprioriteret og glemt. Er skaden først sket, kan det have store økonomiske konsekvenser for din bolig og give daglige gener med dårlige kloaklugt.

 

Kloakarbejde ved Aarhus, Lisbjerg og Mårslet

Mistænker du kloakproblemer eller vil du bare gerne fremtidssikre din bolig, sådan at du ikke får problemer senere og beholder værdien af dit hus. Der findes et hav af forskellige ydelser, som hver især målretter forskellige problematikker i kloakken.

Med base i Hjortshøj rykker vi ud til alle personer i området omkring Aarhus, Lisbjerg og Mårslet, hvor vores autoriserede kloakmester udfører kloakarbejde. Undgå dumme udgifter ved at tage handling i dag.
 

kloak
kloakarbejde

Rottespærre, dræn og nedsivningsanlæg

Vores brede kompetencer inden kloak- og håndværkerfaget gør at vi også kan komme ud og montere rottespærre. En rottespærre, som navnet også antyder, sikrer din bolig mod rotter. Hvis de først får adgang og bosætter sig, kan det i visse tilfælde ødelægge selve kloakrøret. De kan også medfører en lang række lugtgener. Det er lovpligtigt at monteringen af rottespærre, udføres af en autoriseret kloakmester og det er vi stolte af at kunne tilbyde.

Vi kan også hjælpe med installation og vedligeholdelse af dræn. Det er altid en god idé at få en kloakmester til at udføre kloakarbejdet, da der findes en masse lovpligtige retningslinjer, som man skal følge. Som kloakmester kan vi både udføre og rådgive dig i hvordan du overholder disse regler og vores arbejder følger naturligvis alle de lovpligtige krav.

Et nedsivningsanlæg er en alternativ løsning, hvis din bolig befinder sig i et ikke-kloakeret område. På den måde kan du få bortledt husets spildevand. Et nedsivningsanlæg ses ofte ved huse udenfor byer, såsom sommerhuse. Her skal der igen nævnes, at der er krav som skal opfyldes, før sådan et nedsivningsanlæg kan etableres. Det rådgiver vi selvfølgelig også i.
 

Kloakarbejde priser


Uanset hvilken type kloakarbejde du har brug for, så skal vi nok finde en fordelagtig pris til dig. Du kan ringe til os på telefon 28 76 85 60 eller skrive en mail på ms-e@outlook.dk, så kan vi rådgive dig i forhold til at løse dit problem. Vi har mere end 10 års erfaring inden for kloakarbejde og vi deler gerne ud af vores viden.

Ved du allerede lidt omkring dine ønsker, kan du også udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.
 


 

 

kloakarbejde aarhus

Indhent et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et tilbud.​