Professionel kloakmester i Århus, Mårslet, Lisbjerg & omegn

Hos MS Entreprenør ApS finder du en autoriseret kloakmester, der kan servicere både privatkunder og erhvervskunder i Århus, Randers og omegn. Vores kloakmester kan udføre alle former for kloakering. Vi lægger endvidere nye kloakker ved nybyggeri og tilbygninger, hvilket naturligvis sker efter de love og regler som en kloakmester skal overholde.

Ved nybyggeri tilbyder vi samtidig støbning af fundament og støbning af gulve. Da vi tilbyder andre løsninger hos MS Entreprenør ApS, kan vi være behjælpelige med flere forskellige kompetencer såsom entreprenørarbejde, anlægsarbejde, vedligeholdelse mm. 

Vores kloakarbejde udføres altid af en autoriseret kloakmester, og derfor kan du være sikker på, at resultaterne er ordentlige og holdbare. Vi har mange års erfaring indenfor faget, og derfor kan vi varetage både store og små opgaver.

Vores kloakmester løser alle opgaver indenfor bl.a.:

  • Dræning
  • Nedsivningsanlæg
  • Kloakering

​Uanset om der er tale om en simpel eller kompliceret opgave, bør du aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Kloakmester i gang med kloakarbejde
Gravemaskine til kloakarbejde

Vores kloakmester kan løse ethvert problem 

Det er ikke altid, at afløbsinstallationer kan tilsluttes en hovedkloak på landet og i sommerhusområder, men her går vores kloakmester ind og  etablere en samletank, minirenseanlæg eller et nedsivningsanlæg. Det kan også være nødvendigt med omfangsdræn, hvis huset plages af fugt og vand omkring soklen, eller hvis der er risiko for oversvømmelser.

​Derudover kan vi også udføre renovering af kloakken samt montering af rottespærre. ​

Vi har med andre ord brede kompetencer indenfor faget, hvorfor vi er i stand til at klare enhver udfordring. Hos os kan du desuden altid få gode råd og kompetent vejledning af vores kloakmester, således at du er sikker på at få den bedst mulige løsning.
 

​Hvad koster en kloakmester?

Det er svært at give en eksakt pris på, hvad en kloakmester koster, da det afhænger af flere forskellige faktorer.

Det kommer bl.a. an på, hvilken opgave der er tale om, samt hvor omfangsrig den er. Vi sørger altid for at holde vores priser på et fornuftigt og konkurrencedygtigt niveau, uanset hvilken type af kloakservice vi skal udføre. Du kan derfor trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

​Vi er en samarbejdspartner, som du kan stole på. Det betyder, at vi altid overholder vores aftaler - både angående tid og budget. Derudover kan du være sikker på, at vi altid leverer resultater af høj kvalitet, som stemmer overens med dine individuelle ønsker og behov. Når opgaven er løst, rydder vi naturligvis op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om dette.

udgravning
udgravning til kloakarbejde

​Kontakt vores kloakmester og få et tilbud

Ønsker du en pris på hvad det koster at få en opgave udfører af en autoriseret kloakmester, så er du er meget velkommen til at kontakte vores kloakmester, hvis du har brug for autoriseret kloakservice, eller hvis du kunne tænke dig en pris på din opgave.

Vi står altid klar til at hjælpe med både store og små opgaver indenfor faget.​
Kontakt os på 28 76 85 60 eller ms-e@outlook.dk for et tilbud og en snak om dine muligheder. 

Indhent et tilbud

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført. Vi vil kontakte dig snarest muligt med et tilbud.​